Skip to content

Stamkunds förmåner

Som stamkund hos Best Caravan kommer du att njuta av speciella fördelar, bekymmerslösa resor och stöd från oss på Best Caravan.

Livslångt partnerskap 

Som stamkund hos Best Caravan är du inte ensam på vägen, även om du följer dina egna vägar. När du köper din husbil eller husvagn av oss blir du vår stamkund och får tillgång till branschens bästa tjänster och ett livslångt samarbete som inte slutar i butik. Stamkundsförmånerna t är giltigt så länge du har ett fordon köpt från oss. 

Som vår Stamkund får du en bonus för dina inköp och rabatter på våra partners tjänster, vilket tar dig på en problemfri semester. Du kan bland annat använda vår bastu, dusch och tvätta dina fordon gratis på våra försäljningsställen, samt besöka våra reseparker och Hyvinge showroom när det passar dig bäst, även mitt i natten. 

Livet på vägen kan inte vara enklare! 

Bonus på köp

Som en stamkund får du en bonus dina inköp av fordon och tillbehör samt för de underhållstjänster du använder. 

De första bonusarna kommer att sättas in på ditt stamkundskort när du köper din husbil/husvagn från oss. Du kommer att få en bonus på 3% på ditt fordonsköp av en mellanliggande betalning eller inköpsbelopp, upp till högst 350 EUR. Om du till exempel köper en husvagn som kostar 10 000 euro kommer ditt lojalitetskonto att få en bonus på 300 euro. Om du köper en husvagn på 10 000 euro och byter in ett annat fordon på 4 000 euro får du en bonus på 3 % på 180 euro för en mellanliggande betalning på 6 000 euro. 

Ditt stamkundskort samlar också på sig bonusar när du servar din husbil hos oss eller när du köper dina husvagnstillbehör från vår butik. För varje inköp av tillbehör och underhåll får du en bonus på 8%, upp till högst 350 euro. 

Bonusarna du tjänar kan användas på våra platser för underhåll, fordon och inköp av tillbehör. 

Dina bonusar är giltiga i ett år från utfärdandedatumet/periodiseringen. Det är inte möjligt att få utgångna bonusar senare. 

Särskilda fördelar för stamkunder 

Som vår trogna kund får du tillgång till specialtjänster som ingen annan har tillgång till.  

Du kan tvätta din husbil gratis i våra moderna, uppvärmda tvätthallar i Hyvinge, Åbo, Tammerfors, Seinäjoki, Kuopio och Uleåborg. Tvätthallarna är tillgängliga för dig utanför kontorens öppettider på kvällar, nätter, helger och helgdagar. 

När du stannar till vid våra reseparker i Hyvinge, Åbo och Uleåborg kan du använda ditt stamkundskort för att få tillgång till bastu och dusch. I Hyvinge och Åbo hittar du också tvättstuga där du kan tvätta och torka dina kläder för nästa resa.