Skip to content

Sälj din husbil eller husvagn till oss

Byt din begagnade husvagn eller husbil till pengar.

Byt din begagnade husvagn eller husbil till pengar -Sälj den till oss!

Står din husvagn eller husbil på gården utan att den används? Kanske du vill byta mot en nyare eller pengar. Erbjud oss att köpa din husvagn eller husbil så kommer vi ge dig ett affärsförslag.

Att sälja som privatperson kräver mycket och är inte enkelt, man behöver ha koll på en massa saker till exempel marknadsvärde, service och även en del försäljningsvana. Sedan vill ofta köpare byta mot andra fordon mm. Att sälja till Best Caravan är enkelt och du sparar tid och slipper bekymmer

När du erbjuder din husvagn eller husbil till oss så behöver inte du göra den körklar eller teckna försäkringar, fyll i formuläret nedanför så tar vi kontakt med dig och kommer med ett affärsförslag som du godkänner eller annullerar. När affären är klar betalar vi till ditt konto och betalar även bort eventuell restskuld på husvagnen eller husbilen vid affärsdagen.

Sälj din husbil eller husvagn till oss!

Vi behöver ditt registreringsnummer så vi kan fastställa märke, modell och årsmodell. Berätta gärna mer om din husvagn/husbil tex tillval och skick när den skall säljas till oss.

Om du har bilder på din husvagn/husbil så kan du gärna bifoga dessa till oss – så vi kan lämna rätt pris direkt.